Här på Klamydiatestet.se hittar du nyttig information klamydia, vilka symptom du bör hålla koll på samt hur du söker behandling. Då detta är en av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomarna i Sverige, men även något som kan vara känsligt så ger vi dig information online och erbjuder även klamydia test för både tjejer och killar via våra samarbetspartners.

Vi vill tillhandahålla så bra information som möjligt om klamydia och vad man kan göra om man drabbats. Du hittar mycket information om allt som rör sjukdomen på vår sajt. Vi som driver denna sajt är inga läkare, vi ger dig bara information och råd om vad du bör göra om du drabbats eller tror att du har drabbats av klamydia.

Vårt mål

Målet med denna hemsida är att kunna ge människor goda råd om har, eller tror att man har drabbats av klamydia. På sajten hittar du information om symptom, behandling, svar på vanliga frågor om klamydia och mycket mer.

Vi strävar efter att kunna tillhandahålla så bra information som möjligt för de som inte vill fråga exempelvis vänner eller familj, då detta kan vara ett ämne som kan vara jobbigt att prata om för många. Om du har drabbats så kommer dock vårt råd alltid att vara att du söker vård hos din lokala vårdcentral eller läkare.

På denna sajt hittar du också olika klamydiatester som du snabbt och diskret kan beställa hem och testa dig själv hemma i lugn och ro.

Om oss